القائمة الرئيسية

الصفحات



بان كيك محشي نوتيلا 

 


المكوّنات

    كوب دقيق
    كوب لبن
    فانيليا
    0.25 كوب سكر
    بيضه
    معلقة صغيرة بيكنج باودر
    نوتيلا او اي شوكولاته قابلة للدهن
    ورق زبدة
    زبدة لتسوية البان كيك
   

الخطوات

    بنخلط اللبن والفانيليا والدقيق والبيض والبيكنج والسكر جيدا ثم نتركة يرتاح ربع ساعة

    علي ورق زبدة بنعمل دواير بالمعلقة بالنوتيلا وتدخل في الفريزر لمدة لاتقل عن ساعتين..... في طاسة نضع القليل من الزبد ونضع من خليط البان كيك علي شكل دائرة ونضع دائرة من دوائر النوتيلا المجمدة وعليها طبقة بان كيك اخري نغطي النوتيلا ونكون موطيين النار وعند السواء نقلبها علي الجهة الاخري الي تمام النضج ونعيد الخطوات لحد مانخلص خليط البان كيك والنوتيلا

تعليقات

التنقل السريع