القائمة الرئيسية

الصفحات

طريقه سحريه لعمل تشيكن الاكيف 



تشيكن الاكيف 



المقادير:


صدور بانيه 

ملح وفلفل اسود وثوم بودر وبصل بودر

ميه بصل

ليمون

الحشو 

2 ملعقه زبده _بقدونس مفروم _فص ثوم مفروم
موتزريلا

الطبقه الخارجيه بيضه مضروبه بملح وفلفل اسود 

دقيق بقسماط عليه رشه بصل بودر وثوم بودر وبيكنج بودر

الطريقه:

ندق صدور البانيه ونتبلها بملح وفلفل اسود وثوم بودره وبصل بودره وليمون وميه بصل ونسيبها شويه .
نخلط الزبده والبقدونس والثوم ونجيب صدور البانيه نحط خليط الزبده وموتزريلا ونقفل الجوانب ونلفها رول ونقفلها بخله ونحطها في دقيق وبعدين خليط البيض وبعدين البقسماط ونسيبها نصف ساعه في التلاجه ونسخن الزيت ونحطها وبعدين نهدي النار عشان تستوي كويس.

 وبالهنا والشفا.

تعليقات

التنقل السريع